Pokloni za rodjendan – originalni pokloni

Pokloni za rođendan

Originalni pokloni

Najzad su spremni za vas originalani pokloni za rodjendan

Ma kako da ne? Pomislićete već u prvom trenutku. Pokloni za rodjendan uostalom sve je već negde viđeno, osmišljeno, kreirano i otkriveno. O da! Složićemo se sa vama. Cveće na kućnu adresu, poklon iznanađenja na kućnom pragu same slavljenice. Šolje i majice sa natpisima ,,happy birthday to you,,..Vatromet u svim bojama. Pokloni za rodjendan kao putovanje za slavljenicu na neku zanimljivu destinaciju, torta kao sa instagrama. Možda pesma za mladu u restoranu...bla, bla, bla...Teraj dalje! Ovo su već vidjeni pokloni za rodjendan koje mi spominješ! 

pokloni za rodjendan

Poklon za rodjendan – poklon za nju

A možda mi ipak izmišljemo toplu vodu jer pravimo nešto neviđeno i u svetu a kamoli kod nas

Pokloni za rodjendan: Možda vaša slavljenica zaslužuje da se nađe u samom filmu sa glavnim glumcem. Šta kažete na to?! Uuuuu...jel me zezaš ili šta? To je sigurno vaša prva reakcija zar ne?! I verujemo vam da ste pomalo skeptični kada su u pitanju ovakvi pokloni za rodjendan. Sa razlogom, niste baš čuli za takav poklon za rodjendan da je neko dobio iz vaše okoline. A ni pročitali možda. Uostalom, ovo i nije svakidašnji poklon za rodjendan. Ovo i jeste poklon za rodjendan samo za one koji vole da budu ispred drugih ili hajde da kažemo među prvima,  koji ne vole da se stapaju sa masom jednoličnosti, već vidjeno – idejama, odlukama, izborima. Ovo je za one koji žive za trenutke vredne pamćenja. I samo najbolji, najluđi, najoriginalniji  poklon za rodjendan žele za svoju slavljenicu. Ovo je za njih! Spremni su originalni pokloni, predjimo na stvar.

 

Kakav vam to poklon za rodjendan spremamo

Pokloni za rodjendan – poklon za nju : Perfektnog glumca, stripera i plesača u jednom paketu. Na kućnoj adresi same slavljenice. Sa savršeno osmišljenim tekstom, koreografijom i scenskim nastupom koji ste do sad mogli da vidite samo u američkim filmovima. E samo što ćete taj film ovog puta moći da gledate uživo ako odaberete bas ovaj poklon za rodjendan! Kako vam zvuči? Za ne poverovati u prvi mah. Ali već ovde ćemo vam objasniti da naš glumac i striper ima desetogodišnje iskustvo u tom poslu koji je usavršio na Ibici i u Americi. A potom to doneo u Srbiju i u okolnim zemljama uveo nešto što do sad nije viđeno. Zapravo rezervisano samo za one koji vole inovativne poklone za rodjendan, i koji žele da poklone nešto spektakularno slavljenici za devojacko vece ili kao poklon za rodjendan. Ovo je iskljucivo poklon za osobe ženskog pola – poklon za nju. Naše iskustvo pokazuje da su ovo idealni pokloni za rodjendan, kao I odličan poklon za devojacko vece.

Striper! Na šta prvo pomislite?

Pokloni za rodjendan : Na golotinju, igranje oko šipke, vulgarnost, neprijatnost...STOP! U samom startu napomenućemo da ne očekujete golog stripera i glumca za vas. Neprijatne scene, osećaj stida i slične stvari koje možda možete da nađete u nekom erotskom filmu, kod nas nema. Ovde je reč o dobro uvežbanom plesu, skidanju do jedne granice, zabavi i spontanosti koja će od samog rođendana napraviti pravu filmsku priču ako odaberete bas ovaj poklon za rodjendan vasoj slavljenici.

Idealan poklon za rodjendan drugarici

A možda ipak šok iznanađenja možete da očekujete:

Pokloni za rodjendan - poklon za nju : Ali samo kada je u pitanju vaša slavljenica jer nju želimo da iznenadimo/bolje rečeno šokiramo kada se na njenim vratima pojavi uniformisano lice, nece joj ni na kraj pameti biti da je to zapravo njen poklon za rodjendan. Pošto se o ovom poklonu izneneđenja dogovaramo  bez njenog znanja. Sve držimo u potpunoj tajnosti kako bi cela priča imala smisao I njen originalni poklon za rodjendan bio ispracen u punom sjaju. Vi odlučujete da li želite da se Saša pojavi kao vatrogasac, policajac, doktor ili sveštenik na vratima slavljenice.

Originalni pokloni za rodjendan:

Pokloni za rodjendan :
Iju gde gori! Šta će vatrogasac na mojim vratima?

1.Biće prva pomisao kada pustite slavljenicu da otvori nakon što čuje zvono na vratima. Stanje šoka, prepada i neverice kada umesto gosta  ugleda vatrogasca na svojim vratima. Možda su se baš na njen rođendan zapalile stare instalacije, ili možda već sad gori a ona nema pojma jer ste napravili žurku zajedno sa njom i prirodno je da vas bude briga za sva dešavanja okolo vas. No iako vi  možda niste svesni šta se oko vas dešava vaš vatrogasac čiji je to posao brine o vama jer je plaćen za to, a sasvim je izvesno I da voli to što radi. Jer takav posao se ipak radi iz ljubavi I želje da budeš human I pomogneš ljudima u nevolji. Samo što ste se ovog puta u nevolji našli vi sami, u dogovoru sa nama.
pokloni za rodjendan

Ovo su najtrazeniji pokloni za rodjendan:

2.Pokloni za rodjendan : A šta ako vaša slavljenica otvori I ugleda policajca? Na šta će prvo pomisliti:  Otkud policajac na mojim vratima? Šta smo uradili? Pa mi samo slavimo rođendan. Hm, a možda ipak nervirate komšije preglasnom muzikom, i briga vas što neki vaš  komšija pokušava da dremne a neko tamo uči zar ne? A možda neko od vas ima neke nedozvoljene supstance kod sebe. Rođendan ili ne, policajac je tu po svojoj dužnosti. I moraće da uđe u kuću i pretrese vas. Uostalom nije za džabe dolazio da stoji i gleda vas šokirane na vratima.  Pogledajte više o ovom performasu ovde: Devojacko vece.

3.Pokloni za rodjendan : A šta kažete na mornara? Kada je vaša slavljenica poslednji put videla mornara? Možda jednom davno kada se vozila na nekom brodiću ili kruzeru po Grčkoj i trudila se da uživa u svakom trenutku na moru. Verovatno nije imala priliku da priča sa nekim mornarom o njegovom 1001 iskustvu vezanom za more, nepredviđene oluje, putnike i posadu. Uostalom i da jeste nije se do sad dogodilo da se pojavi na njenim vratima I to baš za njen rođendan. Zvuči tako egzotično i romantično sve dok ne počne pravi scenski nastup I šta se krije iza misterioznog mornara, možda mnogo više igre umesto pripovedanja. Složicete se sa nama da je to idealan poklon za nju.

pokloni za rodjendan

4.Pokloni za rodjendan : Ako vam nije muka od lekara, ili želite baš da napravite neku dobru foru vezano za Covid-19 u dogovoru sa nama, mi i tu briljiramo i šokiramo a potom oduševljavamo kako mladu tako i vas. Da dobro ste čuli, naš striper: Saša Brkić doćiće na vašu željenu adresu da devojkama uzme bris iz grla. Doktor za ženska srca učiniće da se ponovo osetite vedro, pozitivno I nasmejano čak I u toku karantina I policijskog časa. Kada su pokloni za rodjendan u pitanju ovo je pobednički poklon koji je bio najtraženiji u 2020 godini. A šta o našem striperu kazu devojke koje su izabrale bas ovaj poklon za rodjendan ili poklon za devojacko veče možete pogledati ovde: Pokloni za rodjendan.

Originalni pokloni

Poklon za rodjendan koji se pamti do kraja života

Pokloni za rodjendan : To nam je ideja od samog početka. Da vam ponudimo nešto što će se prepričavati decenijama kada sve prođe. Slavljenica će biti oduševljena i verovatno će i njoj i vama taj poklo za  rođendan biti jedan od najlepših kada sve prođe. Ali mi želimo da vam kažemo da čuda I filmske scene nisu rezervisane samo za Holiwood, milionere i neke tamo odabrane ljude. Naša usluga je dostupna svima koji žele da im  makar jedan dan bude skroooz drugačiji, a ovakvi originalni pokloni za rodjendan su  idealna prilika za tako nešto. U tome i leži naša zamisao, vrednost po kojoj radimo i sam performans koji predstvaljamo. Ovo je idealna prilika da izaberete originalan poklon za devojacko vece!

 

Najbolji pokloni devojci za rodjendan!

Život kao u filmu ,,Dan mrmota,,

Pokloni za rodjendan : Verujemo da je previše jednoličnih dana, kuća-posao, ili kuća-faks, a možda samo kuća-kuća kao za vreme korone. Da li vam je svaki dan isti kao u filmu ,,Dan mrmota,,? Svima nam fali malo zabave, druženja, muzike, igre i pozitivne atmosfere. I šta nas sprečava u tome da budemo svoji i pokažemo dragoj osobi da nam je stalo. U ovom slučaju slavljenici kao poklon za rodjendan ili poklon za devojacko vece. Ne sprečava nas ništa. Dovoljno je samo malo mašte, smelosti, doza ludosti i originalnosti. Originalni pokloni su definitivno najbolji pokloni za rodjendan devojci.

Šta možete da učinite da izađete iz zone komfora?

Pokloni za rodjendan : Za početak da nas kontaktirate: +381 69 306 1989. A onda dalje da se dogovorimo o svemu i svim detaljima koji logično ne mogu stati u ovaj tekst. Jer složićete se sa nama nije isto.

Ono što je jako bitno da naglasimo da ovi  pokloni za rodjendan koje budete odlučili da pripremite za vašu drugaricu, sestru, koleginicu, rođaku …(osobu ženskog pola isključivo) sve vreme držite u tajnosti od slavljenice. Ona nijedne sekunde ne sme da pomisli da joj nešto spremate, krijete i slično. Dok čekate da se njen poklon za rodjendan pojavi na vratima na dan njenog rođendana ponašaćete se sasvim normalno i svakodnevno. Sasvim je ok da ćaskate, možda nešto jedete, pijete vaše piće, fotkate ili igrate uz omiljenu pesmu sa slavljenicom. Nema došaptavanja između gostiju, sumnjivog smeškanja ili bilo kojih poteza koji bi u njoj probudili neku sumnju. Ipak je ovo tajni poklon za nju.

Pokloni za rodjendan - Preporuka: vi slavljenicu poznajete najbolje i verovatno možete da pretpostavite šta bi je najviše oduševilo i šta bi joj se najviše dopalo. Ono sto vi zamislite mi ostvarujemom! Nemoj te se utopiti u more istih, samo originalni pokloni su oni koji se pamte do kraja života! A mi  smo tu za onaj: ,,Woow doživljaj,, koji počinje sa ,,Ne mogu da verujem ili ,,Da li je realno? E pa sa nama i neralno postaje realno. A običan rođendan –Holivudski film!

Ne čekajte pravi trenutak – krenite mu u susret.

Telefon za rezervaciju termina: +381 69 306 1989

Ako planirate da organizujete Devojacko veče I potrebne su vam savrsene ideje I organizacija, onda ovo morate da vidite: Devojacko veče

luksuzni originalni pokloni :
1. Luksuzni pokloni za rodjendan po standardima iskusnih hedonista:
striptiz na luksuznoj jahnti I krstarenje Dunavom I Savom. Prolazak ispod mosta na Adi, kraj Ade Medjice, Beograda na vodi s pogledom na Kalemegdan + poklon sampanjac. Ovo su lux pokloni za rodjendan samo za ljubitelje hvalitetnog hedonizma. Procitaj vise klikom na Pokloni za rodjendan.

2. Luksuzni pokloni za rodjendan : Beograd sa razlogom vazi za prestonicu dobre zabave. Doživite elitni provod kao iz filma. Pokloni za rodjendan najdrazoj osobi vožnju u luksuznoj limuzini po najlepšim delovima grada Beograda. Doživite energiju grada na najluksuzniji način. A sve to ce začiniti striper koji će vam upotpuniti doživljaj svojim striptiz performansom u limuzini. A spremili smo vam I poklon šampanjac za slavljenicu. Procitaj vise klikom na Pokloni za rodjendan.
pokloni za rodjendan
pokloni za rodjendan

Pogledajte sta kazu devojke posle striptiz nastupa

Pogledajte sta imaju da kazu devojke posle striptiz nastupa

pokloni za rodjendan