performans

Saša Brkić
Saša BrkićMuški striper

Muski striptiz za devojacko vece: Da li želite da budete UHAPŠENI

Muski Striptiz - Nas striper Sasa Brkic dolazi u pravoj policijskoj uniformi na zeljenu adresu po dogovoru. za njegov performans zna samo par devojaka ili sve devojke sem slavljenice.

Na devojacko vece policajc - striper dolazi po nalogu prijave zbog glasne muzike ili zbog dojave da se konzumiraju ne dozvoljene supstance. Dok policajac (striper) proverava dali su privodjene ili osudjivane i glumi u ulozi pravoga policajca i sprema se da im pise prijave, vi za to vreme gledate uplasena lica vasih najboljih drugarica, neprocenjivo! Sve do jednog momenta kada striper pocne da pretresa slavljenicu i kad bude uz njega, u tom momentu pocinje muzika i krece njegov performans.

Muski Striptiz performans traje oko nekih 45 min. 10 - 15 min nikad ne gleda na sat, uvek radi dok ima pozitivne energije i dok raste euforija medju devojkama. Nekad ostanemo i duze kad ima baksisa.

To je jedan od performansa koji je najtrazeniji kada je u pitanju devojacko vece, rodjendan.

Napomena za devojacko vece, rodjendan: kada policajac ( striper ) pokuca na vrata i udje devojke treba da budu krajnje ozbiljne i uplasene, bez smejanja i paljenja bliceva! Kako slavljenica nebi nista posumnjala.

Cena nije fiksna zavisi od dosta faktora.
Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati putem broja
+381 69 306 1989

Muski Striptiz: Spašavanje je moja PROFESIJA

Muski striptiz: Vatrogasac - striper doloazi na vasu zeljenu adresu, spreman da ugasi pozar medju devojkama. Idealno iznenadjenje za devojacko vece.

Od vas se samo ocekuje da se naoruzate osmehom i pozitivnom energijom, a za sve ostalo ce se pobrinuti muski striper Sasa Brkic.
Vas striper je iskusan u ovom poslu, jako odmeren i sa stilom. vas striper uvek zna kako i sa kojom devojkom da igra: pocevsi sa onim hrabrijim devojkama koje su spremne odma da zaigraju pa do onih stidljivih kojima je potrebna posebna paznja i lagani prilaz.

Vas striper ce uciniti da vase devojacko vece bude jedno od onih veceri koje se pamte do kraja zivota.

Muski striptiz za devojacko vece - Performans traje oko 45 min. ali ne gledamo na sat, tu smo do god raste uforicno stanje. Nekad ostanemo i duze kad ima baksisa.  Dozivite muski striptiz uz vase devojacko vece, dogadjaj koja ce se prepricavati mesecima.
Ne propustite ovu originalnu priliku i rezervisite muski striptiz za vase devojacko vece!
Cena nije fiksna zavisi od od vise faktora, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putemroja b

+381 69 306 1989

Saša Brkić
Saša BrkićMuški striper
Saša Brkić
Saša BrkićMuški striper

Muski Striptiz Za Devojacko Vece: Devojke najviše vole MORNARE

Muski Striptiz Za Devojacko Vece: Sasa Brkic muski striper dolazi na vasu adresu u mornarskoj uniformi, spreman da napravi zabavu onakvu kakvu ste samo na filmovima gledali. Ovo je idealna prili ako slavite devojacko vece na splavu, jahti. Vas striper ce se pojaviti u mornarskoj uniformi i zaciniti vasu zabavu na vasoj adresi.

Muski Striptiz Za Devojacko Vece: Za sve one koji vole iznenadjenja ovo je idealna prilika da drugarici, sestri, kumi ulepsate devojacko vece, rodjendan i ucinite ne svakidasnjim.

Zato ne oklevajte i rezervisite vas termin na vreme. Sasa brkic je poznatiji kao srpski prvak u slobodnom stilu.

Muski Striptiz Za Devojacko Vece Performans traje oko 45 min. Ali mi necemo gledati na sat, tu smo do god raste pozitivna energija. Nekad ostanemo i duze kad ima baksisa. Cena nije fiksna zavisi od dosta faktora. za sve ostale informacije mozete nas kontaktirati putem broja

+381 69 306 1989


Proverite Zasto Smo Najbolji!
telefon:
+381 69 3061989
Muski striptiz