O MENI

O MENI

MOJA PRICA - KAKO SAM POSTAO STRIPER

Moj zivot kroz posao, karijeru i spremnost i odlucnost da zakoracim u nesto novo, meni do tada nepoznato u SVET STRIPTIZA!
Muski striper Sasa Brkic se striptizom bavi jos od davne 2009 godine, apsolvirao je svoj zanat odlaskom ma Ibicu pa potom u las vegas, gde je ispekao svoj zanat radeci po brojnim klubovima kao striper.
Po dolasku u Srbiju imao je sta da prenese i pokaze na svojim mnogobrojnim nastupima kako po Srbiji tako i po Evropi. uza specialnost su mu privatne devojacke veceri, rodjendanske zabave
kao i klubski nastupi za sire mase lepsega pola.
Njegov umetnicki talenat prema glumi i plesu uspeo je da sprovede na scenu kroz svoje striptiz performanse, koji su dame ostavljali bez daha.
Stremeci ka iskazivanju svoje krerativne forme kroz performanse, brzo je stekao popularnost medju pripadnicama neznijeg pola. O njegovim magicnim nastupima nisu pricale samo devojke vec su pisale i raznorazne novine, bio je gost mnogobrojnih tv emisija, portala, ucesnik zabavno humoristicnih progara i tv novela. I posle mnogobrojnih nastupa sasa i dalje na svoje nastupe ide egzaltiran i inspirisan mislju sta novo pripremiti damama. Uvek je spreman da se asimilira bez obzira na diferenciju novog projekta.
Jer Sasin moto je:
Radi ono sto volis i budi najbolji u tome!

REZERVISITE VAS TERMIN NA VREME

POZOVITE
+381 69 306 1989